2013-12-17 09:16:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Jobb lenne lenyugodnia

Napi horoszkóp december 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Még csak a hét második napja van, de ön máris azt keresi, hogy hogyan is bújhatna ki a kötelezettségei alól. Pedig, ha most belehúz, akkor sokkal kellemesebbé, vagy legalább kevésbé kellemetlenné teheti az évvégi hajrát.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jobb lenne lenyugodnia, ahelyett, hogy folyton a negatív dolgok körül forognak a gondolatai. Ha valaki megbántja, a legjobb, ha azonnal kiadja a mérgét, leordítja a fejét, vagy odavág valamit. Egész nap emészteni magát – ez nem jó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Sziporkázik, a terveit könnyedén véghezviszi, és mindig elő tud állni valami ragyogó megoldással. Nem csoda, ha sikerül elbájolnia a főnökét, és bárki mást is le tud venni a lábáról. Ha saját üzlete van, most arathat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Tegye nyíltan szóvá, ha valami nem úgy történik, ahogyan azt szerette volna. A munkájában éppen úgy, mint a családjában, most ön lehet az iránymutató, de ehhez elő kell lépnie szokásos rejtőzködéséből. Vállalja a véleményét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön mindig is alapvetően sikerorientált volt, de most aztán tényleg önön múlik, hogy túl tud-e lépni a saját korlátain, vagy megragad egy régebbi szinten. Ez utóbbi azonban szinte egyenlő a visszafejlődéssel. Szedje össze minden erejét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Érdekes emberrel hozhatja ma össze a sorsa. Nem kell valami nagy dologra gondolnia, lehet, hogy csak egy futó beszélgetésre számíthat, de lehet hosszabb barátság is belőle. Az biztos, hogy egy új gondolat azért megfogan önben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Még alig kezdődött el a hét, máris tele van mozgalmassággal. Rengeteg emberrel találkozhat ma, valahogy nagyon nagy a jövés-menés ön körül. A tárgyalásokon remekelhet. Ha előadást kell ma tartania, biztos a siker. Tapsot arathat.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma előfordulhat, hogy a főnöke olyasmikért akarja elmarasztalni önt, ami nem is, vagy nem teljesen csak az ön vétke, hibája. Tanúsítson önmérsékletet, de azért kérje ki magának az alaptalan vádakat. Összevesznie azért kár volna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Anyagi, szakmai és magánéleti téren is fejlődhet, ha hallgat arra a bizonyos belső hangra. Nem tehet mindent a saját jóérzése ellen. Van, aminek érdemes ellenállni, de van, aminek nem. Ilyen lehet egy kezdődő kapcsolat is.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ideje lenne végre belátnia, hogy ha ön körül minden változik, átalakul, akkor ön sem állhat többé ellent ennek a változásnak. Sőt: van aminek végre elébe is kellene mennie. Akkor ön lehetne végre az, aki diktál. Használja a vonzerejét!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nehezebben mehet önnek mostanában a magára találás. Úgy érzi, hogy a kedvesével, vagy más családtagjával sem könnyű kijönnie. Nagyobb az igénye a magányra, de azért az elköltözés túlzás lenne. Egy kisebb utazás jót tehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kicsit unja már a dolgos hétköznapokat. Szeretne valami mást csinálni, de ahhoz még nagyon sok penzumot kell letudnia. A legjobb, ha nem tologatja tovább a nehezét. Még ma vágjon bele! Nem lesz olyan borzasztó!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: